Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu.
Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau.
No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
diumenge, 27 de novembre del 2011
El solet bé, però ¡quin fred que fa, i el vent hi ajuda!.
La davallada de la temperatura ha estat molt seria, i no és que jo sigui propens a queixar-me, la gent del poble, més soferts que jo en aquests temes diuen el mateix. En fi matí de compres: patates Kanabec i cigronets de l’Anoia a cal Biel, un xic a l’engròs, que cal baixar-ne a BCN cara al hivern. Dinar d’arròs amb bolets, tarda de llar ben encesa i lectura (sortir al carrer era impensable, pel fred i el vent), carquinyolis i vi bo per berenar.
Per sopar he bullit unes cols de Brussel·les, que després he passat per la paella amb oli, alls tendres i un xic de farina. Han servit per acompanyar unes broquetes de llagostins (que he comprat mig preparades) passades per la planxa, amb el seu oli ( amb all i julivert i un poc de picant, que hi estava força bé, per matar el punt tonto de les cols), un picar de formatges i un plàtan (per la cosa de les rampes, ei! funciona), vi del país (regal d’un client) que sempre entra bé. I cap el Cafè a veure el Barça, ¡quin desastre!, àrbitre a part, si no som capaços de canviar la forma de jugar quan ens trobem amb equips així, ho tenim ben pelut. En fi demà, encara dia de festa, tinc ganes d’anar a donar un tomb, a veure com està això dels bolets, per aquí la vora, bé, si aconsegueixo llevar-me d’hora (és difícil, amb aquest fred costa deixar el llit, però ho intentaré).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada