Si dic que ahir va ser un dia difícil, vull dir que va ser un dia gastronòmicament intens, matí de compres a la Boqueria i altres indrets, aperitiu a casa amb un formatge francès pura delicadesa, que vaig comprar a les Granges Viader, (de retruc de comprar-hi els galets de Nadal, d’en Santmartí el fideuer de Caldes de Montbui). Per dinar ens varem desplaçar fins al barri de Sant Martí de Provençals, de la ma de l’Anna i en Joan del Pipa Club, que ens van portar al restaurant d’un centre cultural gallec. Sopa d’all impecable, panada de tonyina d’una lleugeresa no gaire habitual, un pop a la gallega que ratllava en lo diví i un lacón que no es quedava curt, i encara de postres un pastis de mousse d’orujo. Tot ben regat de vi de Ribera Sacra i cervesa (a més tot això a preu de menú, !quina glòria¡). Cap al tard tenia la Tastúlia del Ateneu, varem parlar del dinar de Nadal i altres àpats de festa i el tast va ser un pit d’indiot, cuinat com lacón amb salsa de fruits secs, que va encantar al personal . En sortir la copa de comiat amb unes amigues que havien vingut i tenia encara ganes de més i vaig sortir a donar el tomb. Quan vaig tornar a casa era ja massa tard per explicar res.
Avui han continuat les compres i he passat un moment pel nou local de la Moritz a la Ronda, a fer l’aperitiu, realment impressionant, i la carta una veritable bogeria, que penso estudiar i tastar amb més calma. Cap al tard nova presentació del llibre del Angel (Barbaritats) a Can Jorba (perdó, al Corte Inglés de Portal de l’Angel). He continuat de festa i he acabat fent un mos de raviolis farcits d’espàrrecs amb crema de formatge al Ginger, punxava en Mingus B. Formentor, des de el seu ordinador, al racó de la barra de vins, música de la meva època, que voleu i cada dimecres varia d’estils, una bona i recomanable audició, per acabar de pair.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada