Avui han continuat les compres i he passat un moment pel nou local de la Moritz a la Ronda, a fer l’aperitiu, realment impressionant, i la carta una veritable bogeria, que penso estudiar i tastar amb més calma. Cap al tard nova presentació del llibre del Angel (Barbaritats) a Can Jorba (perdó, al Corte Inglés de Portal de l’Angel). He continuat de festa i he acabat fent un mos de raviolis farcits d’espàrrecs amb crema de formatge al Ginger, punxava en Mingus B. Formentor, des de el seu ordinador, al racó de la barra de vins, música de la meva època, que voleu i cada dimecres varia d’estils, una bona i recomanable audició, per acabar de pair. Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
dijous, 22 de desembre del 2011
Ahir va ser un dia difícil, avui, deu n’hi do.
Avui han continuat les compres i he passat un moment pel nou local de la Moritz a la Ronda, a fer l’aperitiu, realment impressionant, i la carta una veritable bogeria, que penso estudiar i tastar amb més calma. Cap al tard nova presentació del llibre del Angel (Barbaritats) a Can Jorba (perdó, al Corte Inglés de Portal de l’Angel). He continuat de festa i he acabat fent un mos de raviolis farcits d’espàrrecs amb crema de formatge al Ginger, punxava en Mingus B. Formentor, des de el seu ordinador, al racó de la barra de vins, música de la meva època, que voleu i cada dimecres varia d’estils, una bona i recomanable audició, per acabar de pair.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada