El dimarts vaig començar amb les compres dels regals de Reis, voltant per ciutat vella i cap al tard vaig passar per l’Ascensor i també pel Ginger, ja marxava cap a casa a sopar quan van arribar la Rosa Mª i en Joan i és clar vam començar una altre ronda de copes, que ells ja havien sopat. Vaig arribar força tard a casa i amb tanta gana com son, em vaig conformar amb alguns fideus xinesos, que havia preparat l’Arnau i uns crakers amb romesco i salmó fumat, amb una copa de Xarel·lo del Penedès i me’n vaig anar directament al llit.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
dijous, 29 de desembre del 2011
Dos dies tranquils.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada