He posat les verdures de fer el brou (porro, pastanaga, nap i xirivia en una olla i he afegit brou, un raig d’Oloroso i unes fulles d’api fresc trinxades, després de coure uns 15 minuts he afegit una cullerada de mostassa i ho he passat pel pimer. Al plat he afegit ou dur trinxat i la resta del farcit dels panadons de carn de l’altre dia. M'he acabat el Cotes-du-Rhone, amb un bocí de formatge Caprice des Dieux que es tovet i no molestava al queixal i a dormir, per encarar amb ganes el divendres i el cap de setmana.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
dijous, 1 de desembre del 2011
Mal de queixal, això condiciona el sopar.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
1 comentari:
Cap al dentista noi, que ja et passa massa sovint!
Publica un comentari a l'entrada