El divendres van ser les darreres compres a la Boqueria (les carns) i el dia de fer el brou de Nadal, jo el faig bàsicament de bou, un jarret sencer, una cua, ossos, uns colls de xai, cap i peu de vedella, uns ossos de pernil, i les verdures habituals amb col i cigrons. Prop de quatre hores bullint. Per sopar vaig passar les verdures de l’olla (amb excepció del cigrons), amb una mica de brou i llet i va quedar una crema molt saborosa, que vaig completar amb una truita de cecina i una torrada amb oli. Després vaig sortir de copes, el Ginger, l’Antiquari de la Plaça del Rei i vaig acabar al Groucho de Tallers, xerrant força estona amb la Marta (la filla de la Montse) que viu a Anglaterra i ha vingut de vacances. Es va fer massa tard per posar-me a escriure res.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
dissabte, 24 de desembre del 2011
Dos dias de cuina força enfeinats (i un petit esbarjo nocturn)
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada