El dia ha estat tranquil, a migdia dinar d’aniversari pel Dani, amb un bon aperitiu de seitons fregits, humus i algunes delicadeses que vam comprar ahir a la fira: foie d’Avinova, formatge (Coeur de Normandia) d’en Vila (Vinateca), un pastis de cap i llengua de vedella. El foie l’he servit amb una reducció de mel i soja, damunt de torradetes. De primer uns cigronets de l’Anoia, cuits amb verdures: primer he fregit ben daurats uns daus de costelló de vedella, després he posat a ofegar ceba, porro, pebrot, pastanaga i api, el cigrons ja remullats amb el bicarbonat i aigua suficient. A mig bullir uns brots de bròquil i uns daus de carbassó. Ha quedat molt gustós. De segon conill amb alls tendres i de postres el pastis de fruites que ha preparat la Teresa i que ha quedat molt bonic a més de bo. Felicitats! .
Per sopar, es clar poca gana i he bullit uns fideus gruixuts en brou que quedava a la nevera, un cop cuits he afegit uns cullerots dels cigronets de migdia i ha quedat una escudella no massa potent, que he amanit amb formatge ratllat. Un plàtan de postres i per beure la resta d’un negre francès , un Mâcon del 2009, que he encetat a migdia i que no m’acaba’t de fer el pes.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada