Per sopar, es clar poca gana i he bullit uns fideus gruixuts en brou que quedava a la nevera, un cop cuits he afegit uns cullerots dels cigronets de migdia i ha quedat una escudella no massa potent, que he amanit amb formatge ratllat. Un plàtan de postres i per beure la resta d’un negre francès , un Mâcon del 2009, que he encetat a migdia i que no m’acaba’t de fer el pes.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
diumenge, 4 de desembre del 2011
Diumenge tranquil, aniversari i sopar lleuger.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada