Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu.
Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau.
No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
dissabte, 3 de desembre del 2011
Un saló suculent i sopar a casa.
Ahir vaig sortir a fer la ronda pels bars habituals, vaig arribar força tard i cansat, sense ganes d’explicar que havia sopat tan sols una brandada de bacallà al Ginger.Avui ha estat un dia aprofitat, l’hem passat al saló Barcelona Degusta, menjant i bevent tota l’estona, no hi havia gaire gent i es podia moure i tastar les coses sense cues i entrebancs. A destacar la bona concurrència de productes ecològics tant vegetals com animals, un excel·lent formatge, que casualment en el procés de curat intervenia la cervesa artesanals d’uns amics, una crema de garotes exquisida, escudella de galets i mandonguilles d’una marca de brous preparats força bons i fins i tot els canelons del programa de la TV3 “la Riera”, en fi una amplia gama de productes a tastar i uns bons contactes per comprar.
Per sopar m`he preparat una escudella de arròs i fideus amb el brou que hi havia a la nevera, i de segon un pa amb tomàquet amb unes croquetes que he comprat preparades en una xarcuteria, per beure un Beaujolais Nouveau, que havia encetat ahir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada