He aprofitat el dia de festa per portar coses del poble a BCN i de Barcelona al Bedorc, no m’he llevat pas d’hora, he esmorzat una mica al Cafè i vora migdia he baixat cap a ciutat, dinar de família, a la tarda després de passar per Sant Andreu (també a portar i recollir coses) he tornat cap el poble, m’he parat a Sant Jaume Sesoliveres, a veure la Jan i en Pep, m’han regalat un areng fumat recent portat d’Anglaterra, res a veure amb les nostres arengades (és un peix més gran) ni amb els arengs fumats que jo coneixia i que és poden comprar a Barcelona, que son secs, això és un peix fumat fresc, del que he gaudit menjant-lo per sopar.
Seguint les instruccions de la Jan l’he posat en una cassola amb aigua bullint, he submergit el peix i després d’un minut he tancat el foc, l’he deixat allà 5 minuts. L’he acompanyat amb patates bullides, amanides amb mantega, al més pur estil anglès. El peix era exquisit i d’un sabor que mai abans havia tastat, quan en aquestes alçades de la vida tastes una cosa que no es provat mai, te’n adones de la immensitat de sabors existents que no coneixes i et quedes com extasiat davant el fet. He anat al Cafè a acabar la jornada amb els habituals, i prendre el carajillo, allà me assabentat del bon paper del planter, en el partit del Barça, que com el feien per sistema de pagament no hem pogut veure. Un dia rodó i ple, com cal.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada