He aprofitat el dia de festa per portar coses del poble a BCN i de Barcelona al Bedorc, no m’he llevat pas d’hora, he esmorzat una mica al Cafè i vora migdia he baixat cap a ciutat, dinar de família, a la tarda després de passar per Sant Andreu (també a portar i recollir coses) he tornat cap el poble, m’he parat a Sant Jaume Sesoliveres, a veure la Jan i en Pep, m’han regalat un areng fumat recent portat d’Anglaterra, res a veure amb les nostres arengades (és un peix més gran) ni amb els arengs fumats que jo coneixia i que és poden comprar a Barcelona, que son secs, això és un peix fumat fresc, del que he gaudit menjant-lo per sopar.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
dimarts, 6 de desembre del 2011
Dia de viatges, sopar curiós a casa, al Bedorc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada