He arribat tard a sopar a casa, com és habitual, encara sort que m’havien guardat alguna cosa. Com que havia dinat fort, no tenia massa gana i he xafat un poc de verdura bullida (coliflor, mongetes i patates) fent un puré amb oli i pebre negre, per acompanyar el fricandó que havia preparat la Teresa, vi de Ribera que encara n’hi ha i un bocí de Camembert de llet crua com a postres i demà serà un altre dia.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
dimecres, 14 de desembre del 2011
Tertúlia al Pipa i sopar sense fer-lo.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada