dimecres, 14 de desembre de 2011

Tertúlia al Pipa i sopar sense fer-lo.


He anat al Pipa club a la tarda a ultimar les coses cara al sopar de divendres, hi ha una bona colla apuntada i cal ajustar-ho tot.  Com sempre els habituals entre copes tenien una bona conversa encetada, avui anava sobre temes molt tècnics entorn les pipes, des de com es feien els forats (o sia els conductes per on passa el fum, reconec que jo mai m’havia parat a pensar-ho, i és un tema complexa quan t’hi fixes). Fins als detalls del manteniment, neteja i polit que cal dedicar-hi per conservar-les.  En fi un veritable master sobre el tema, envoltat amb els aromes embriagadors dels diferents tabacs que es fumaven i la copa al abast de la mà.  Sé per que m’agrada aquest lloc, hi ha converses, no discussions, un parlar serè i respectuós amb els altres, en fi un petit paradís.
He arribat tard a sopar a casa, com és habitual, encara sort que m’havien guardat alguna cosa. Com que havia dinat fort, no tenia massa gana i he xafat un poc de verdura bullida (coliflor, mongetes i patates) fent un puré amb oli i pebre negre, per acompanyar el fricandó que havia preparat la Teresa, vi de Ribera que encara n’hi ha i un bocí de Camembert de llet crua com a postres i demà serà un altre dia.