Malgrat anar a dormir tard anit, m’he llevat a temps de veure el Barça, i l’esforç ha estat sobradament compensat, ¡Quina glòria!. En fi que he quedat a punt per cuinar una sopa de fredolics, comprats a la Boqueria, he seguit la meva recepta del Cuina Catalana de Veritat, un bon sofregit de ceba, els bolets ofegats i en bullir l’aigua una picada de all, safrà, julivert i avellanes, deixatada amb vi ranci, no he posat pa, com és habitual, si no que fet el brou sol i en ser hora de dinar hi he posat arròs, ha quedat molt bona i és que la quantitat de bolets era un poc exagerada. Un petit aperitiu d’entrada i de segon una mica de carn, amb rovellons fets al forn, amb all i julivert.
Però no era tot, el sopar també ha estat boletaire, ja que l’Arnau i l’Alba, que havien passat el cap de setmana al Bedorc, han tornat amb un cistellet de llenegues, precioses, una part de les quals he transformat ràpidament en un remenat, simplement ofegades amb all i julivert i amb els ous batuts al final, estaven perfectes i les he acompanyat amb una llesca de pa torrat fregada amb all i amanida amb oli, en fi ara que s’acaba la tardor, els bolets ens surten per les orelles.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada