Seguint amb la bona costum de buidar nevera abans de la bogeria nadalenca, he preparat una crema amb la resta del brou i les verdures de coure el lacon d’indiot de la Tastúlia, per espessir i donar sentit he fregit uns parell d’alls pelats i sencers en oli abundant en el que he fregit, retirats els alls, unes llesques de pa, he afegit tot plegat al brou i he deixat bullir uns minuts abans de passar-ho per pimer. De segon unes croquetes ja fetes que corrien per la nevera, amb una torrada amb pa amb tomàquet i oli del Bedorc. Per beure m’he encetat un negre del Montsant (garnatxa i shirà) del 2010, força interessant.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
dijous, 22 de desembre del 2011
Dijous, altre dia amb temes gastronòmics a primera línia.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada