Avui el dinar ha estat de festa, després d’un bon aperitiu (que incloïa rovellons frescos, panadons de carn, terrina d’ànec, etc ) una cuixa de xai al forn amb les seves patatetes i una macedònia de postres, per sopar m’he limitat a acabar-me l’escudella del divendres allargada amb brou del que vaig fer ahir a la tarda. I a dormir ràpid, que demà cal matinar.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
diumenge, 11 de desembre del 2011
Diumenge tranquil després de la festa, Visca el Barça.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada