He trobat un rovelló en un bosquet del Penedès, cosa insòlita en dilluns que sols estar tot repassat. Era un rovelló-rovelló, de sang vermella i aquests al Penedès, que no és massa humit, son de gran sabor, era grosset uns 11 cm. de diàmetre i l’he saltejat a bocins, simplement en oli, en una paella, per fer l’aperitiu, el sabor ha confirmat la gran delicadesa que pot arribar a tenir aquest bolet si creix en el lloc adequat.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
dilluns, 12 de desembre del 2011
Avui dilluns. Es va apropant el cuinar nadalenc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada