M’he llevat avui amb molta tranquil·litat, he passat per la Boqueria, per fer els encàrrecs i alguna compra ja, de cara al Nadal, he vist en Petràs, que com tothom es queixava de la mala collita d’olives, el mercat malgrat els turistes que el col·lapsen encara te unes vistes sensacionals i m’he comportat com un vulgar guiri fent la foto, però s’ho valia . Hem anat a dinar, amb la Teresa, al nou restaurant asiàtic de la plaça Castella, al costat de casa, força bé, hem sortit realment tips i per un preu més que correcte. A la tarda he saltejat uns rovellons botó, per congelar-los de cara al aperitiu de Nadal i he fet una melmelada de figues (comprades a bon preu) que serviran pels esmorzars i per acompanyar el foie de Nadal, demà esterilitzaré els pots.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
diumenge, 18 de desembre del 2011
Avui dissabte, primer dia de vacances, un dia perfecte.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada