M’he llevat avui amb molta tranquil·litat, he passat per la Boqueria, per fer els encàrrecs i alguna compra ja, de cara al Nadal, he vist en Petràs, que com tothom es queixava de la mala collita d’olives, el mercat malgrat els turistes que el col·lapsen encara te unes vistes sensacionals i m’he comportat com un vulgar guiri fent la foto, però s’ho valia . Hem anat a dinar, amb la Teresa, al nou restaurant asiàtic de la plaça Castella, al costat de casa, força bé, hem sortit realment tips i per un preu més que correcte. A la tarda he saltejat uns rovellons botó, per congelar-los de cara al aperitiu de Nadal i he fet una melmelada de figues (comprades a bon preu) que serviran pels esmorzars i per acompanyar el foie de Nadal, demà esterilitzaré els pots.
Per sopar m’he fet un entrepà de botifarra, soc maniàtic amb les menges tradicionals, i la botifarra m’agrada oberta i aplanada, ben cuita, que voleu ara. D’entrant he pres un brou de l’olla aranesa d’ahir i de postres unes figues que he reservat en fer la confitura, el vi de Ribera (encara) i després he sortit a donar el tomb. Ha estat be, he passat pels habituals, Ginger i Ascensor, i he acabat al redescobert Antiquari de tota la vida, amb en Mingui oficiant, i amb els amics de sempre, en Joan, en Pep el tapisser, i fins i tot la Nuria, que feia temps que no veia i que està exultant com sempre i alguns més. La música realment ballable i una mica de foie per picar, cortesia d’en Mingui, en fi, si existeix un cel, no està tant lluny com diuen. I tot just he començat les vacances, i a més demà cal llevar-se d’hora per veure el Barça (ves per on...).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada