He rebut, per mitjà de la editorial Comanegra, felicitacions pel llibre de la cuina del vi, de part de Imma Pulido, periodista especialitzada en temes de vi. Molt agraït i encara mes per la ressenya del llibre que ha publicat a la seva pagina web, podeu consultar-la. Es d’agrair la seva perfecta comprensió del llibre i el seu entusiasme.
Volia sopar lleuger, desprès dels estralls d’ahir i he preparat all i pebre de bacallà fresc. En una cassola de suquet, he posat oli i dos alls sencers deixant-los daurar força i retirant-los abans que es cremessin. He posat a continuació all tendre trinxat i nyora remullada i trossejada i ho he deixat rossejar un xic, abans d’afegir el fumet de peix que havia fet amb el cap del bacallà (simplement ofegar ceba i el cap en oli, afegint pebre vermell en tirar l’aigua, bullir 30 minuts). He afegit patates tallades escairades, julivert i sal. En ser cuites les patates he posat el peix a tacos grossos (salat i ruixat amb suc de llimona una estona abans), tan sols cal deixar-lo tres o quatre minuts, que quedi fort. Expressament he fet el plat llarg de brou, per poder-me menjar de primer una sopa de pa, escaldada amb el brou. Per beure un rosat de trepat, de la Conca, que tenia al boteller, que he refredat oportunament i que encara degusto en escriure això.
1 comentari:
Gràcies per tot Pere.
Aniré seguint els teus sopars per si m'inspiro.
El meu avui ha estat una crema de xampinyons amb laminats saltejats per sobre i una copa d'Atrium Merlot de Bodegues Torres.
Publica un comentari a l'entrada