He aprofitat al matí per preparar uns seitons en vinagre, per picar els propers dies, i també per fer una repassada al celler i veure quins vins calia baixar a Barcelona per Nadal. Vermut al cafè i dinar sense pressa a casa, lectura i migdiada després de dinar. A la tarda teníem Barça i ens hem quedat força contents amb el partit.
A casa, per sopar he menjat la resta de l’escudella del dinar, de galets amb mandonguilles, simplement tiro al brou bullint unes petites mandonguilles de carn de vedella i porc, al cap de deu minuts, afegeixo la pasta, avui eren galets, però poden ser fideus o macarrons i a taula cal acompanyar-la amb formatge ratllat. De segon encara amb un xic de gana he menjat embotit amb pa amb tomàquet, i de postres un poc de formatge per acabar la copa de vi negre (Conca de Barberà) que havia obert per dinar. I a dormir aviat, primer llegiré una estona, que la setmana de vacances es acabada i cal tornar de bon matí a la feina.
1 comentari:
Aquest blog s'hauria de dir el nostre pa de cada nit
Publica un comentari a l'entrada