He preparat una crema sofregint, en oli, ceba i porro abundants i un poc d’all, ja fet he afegit aigua suficient, unes fulles d’alfàbrega i de menta, carabassó i patata a daus i una cullerada de Ras el Hanout (barreja d’espècies marroquí ) una mitja hora de bullir i ben passat pel pimer amb un raig de llet, acompanyada amb daus de pa fregit ha quedat força curiosa. De segon he fregit unes croquetes de carn d’olla de Cal Miqueló, que eren força bones i que guardo congelades per ocasions com avui, acompanyades amb pa amb tomàquet i vi del Penedès, que m’ha servit per acompanyar també una mica de Gorgonzola per cloure l’àpat. I a dormir aviat que demà es el darrer dia de feina i solen ser moguts.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
divendres, 22 de juliol del 2011
Avui al poble, sopar a casa i el cafè a la terrassa.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada