La terrassa del Cafè del Bedorc és ara, en aquesta època un bon centre de reunió de la gent del poble, normalment hi sopem i tot. Com podeu veure a la foto avui era força animada (podeu cercar en Wally a la foto, que hi era). De tota manera no era un dia massa indicat, ja que l’aire fresquet ha acabat sent fins i tot molest. De tota manera jo avui he sopat a casa i no més hi he anat a fer el cafè.
He preparat una crema sofregint, en oli, ceba i porro abundants i un poc d’all, ja fet he afegit aigua suficient, unes fulles d’alfàbrega i de menta, carabassó i patata a daus i una cullerada de Ras el Hanout (barreja d’espècies marroquí ) una mitja hora de bullir i ben passat pel pimer amb un raig de llet, acompanyada amb daus de pa fregit ha quedat força curiosa. De segon he fregit unes croquetes de carn d’olla de Cal Miqueló, que eren força bones i que guardo congelades per ocasions com avui, acompanyades amb pa amb tomàquet i vi del Penedès, que m’ha servit per acompanyar també una mica de Gorgonzola per cloure l’àpat. I a dormir aviat que demà es el darrer dia de feina i solen ser moguts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada