Cap a migdia hem anat amb en Jordi al Serrat de l’Ocata a veure en Pep, ¿el motiu?, que en Jordi ens preparés un blog on tots dos parlarem de temes específics de cuina, no patiu així que estigui en marxa ja avisaré, per si el voleu consultar. Com es habitual en Pep ens ha ofert un bon dinar, uns magnífics fideus a la cassola, que hem acompanyat amb una bona amanida del seu hort, una verdura tant excel·lent, que en Jordi que no suporta el carbassó, ha acabat menjant-ne de cru, simplement amanit i dient que així, si que li agradava. Les fruites de les postres, de varietats no gaire habituals i sabor exquisist, eren fruit de la recuperació de llavors antigues d’en Pep i la xarxa que ha creat, que està donant uns resultats meravellosos. Bé la cosa ha quedat gairebé enllestida i molt aviat començarem a oferir-vos un bon repertori.
Altre cop a ciutat, una cerveseta al sofà i una mica de lectura, que per això estic de vacances. Com que estàvem sols, la Teresa i jo hem baixat a fer un mos al Alt Heidelberg, de la Ronda, com que el dinar havia estat quantiós, amb un entrepà de dos pisos, especialitat de la casa, m’he quedat bé, la Tere fins i tot ha fet el seu règim amb una hamburguesa i choucroute. He seguit amb cervesa, una gerra Maximilian (mig litre) i el cafè a casa, que per això ens hem comprat la Nespresso.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada