Altre cop a ciutat, una cerveseta al sofà i una mica de lectura, que per això estic de vacances. Com que estàvem sols, la Teresa i jo hem baixat a fer un mos al Alt Heidelberg, de la Ronda, com que el dinar havia estat quantiós, amb un entrepà de dos pisos, especialitat de la casa, m’he quedat bé, la Tere fins i tot ha fet el seu règim amb una hamburguesa i choucroute. He seguit amb cervesa, una gerra Maximilian (mig litre) i el cafè a casa, que per això ens hem comprat la Nespresso. Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
dimarts, 26 de juliol del 2011
Visita a en Pep Salsetes, un bon dinar i sopar a BCN.
Altre cop a ciutat, una cerveseta al sofà i una mica de lectura, que per això estic de vacances. Com que estàvem sols, la Teresa i jo hem baixat a fer un mos al Alt Heidelberg, de la Ronda, com que el dinar havia estat quantiós, amb un entrepà de dos pisos, especialitat de la casa, m’he quedat bé, la Tere fins i tot ha fet el seu règim amb una hamburguesa i choucroute. He seguit amb cervesa, una gerra Maximilian (mig litre) i el cafè a casa, que per això ens hem comprat la Nespresso.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada