Tot el dia ennuvolat, i no hi ha agut pluja, sinó una forta xafogor, cada cop més insuportable, tant de bo, plogués i sobretot baixessin una mica les temperatures, en especial les nocturnes, això ajudaria a una maduració més lenta de la vinya, que en alguns casos va realment avançada. Com veureu a la foto algunes d’elles presenten els raïms ja crescuts, en cosa de tres o quatre setmanes caldrà començar a collir-les i és que aquestes varietats continentals, primerenques tenen cada cop més problemes i encara en tindran més els anys a venir, si el clima es comporta segons les prediccions de canvi.Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
dimarts, 12 de juliol del 2011
No acaba de ploure. De les vinyes i sopar a BCN.
Tot el dia ennuvolat, i no hi ha agut pluja, sinó una forta xafogor, cada cop més insuportable, tant de bo, plogués i sobretot baixessin una mica les temperatures, en especial les nocturnes, això ajudaria a una maduració més lenta de la vinya, que en alguns casos va realment avançada. Com veureu a la foto algunes d’elles presenten els raïms ja crescuts, en cosa de tres o quatre setmanes caldrà començar a collir-les i és que aquestes varietats continentals, primerenques tenen cada cop més problemes i encara en tindran més els anys a venir, si el clima es comporta segons les prediccions de canvi.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada