Hem aprofitat per fer compra llarga al matí, a Sant Sadurní, així demà tan sols caldrà anar per coses concretes, tot passejant, pel mercat de Piera. Vol dir també que demà estaré unes quantes hores cuinant, per tenir coses enllestides per uns quants dies i poder gaudir un xic de les vacances, encara que sigui per no fer res, com aquesta tarda, que tot mirant una pel·lícula a la tele, he anat fent la migdiada, fins a l’hora d’anar al Cafè a fer la cervesa de la tarda.
Per sopar hem fet bullit de bròquil i patata, un cop cuits hi he afegit unes mongetes ja cuites, de pot, simplement que s’escalfessin, es una combinació habitual a casa nostre i força agraïda. L’hem acompanyada amb una mica de tomàquet (del pati) amanit i algun embotit, entre l’embotit una bufa de fetge, que he comprat al matí, procedent de Girona, de Molló, que ha resultat excel·lent, la verdura simplement amanida amb l’oli del Bedorc i un pols de pebre negre. De segon hem tirat de les habituals petxines gratinades, que tenia congelades, de postres, ja al Cafè un gelat de xocolata i el carajillo de costum. I la xerradeta habitual amb els amics fins l’hora d’anar a dormir, o mellor dit de posar-vos aquestes línies.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada