Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu.
Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau.
No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
diumenge, 31 de juliol del 2011
Matí de mercat, tarda de turmenta,, sopar de restes.
Pel matí, com us vaig dir ahir, hem anat al mercat de Piera, he comprat verdura ecològica a en Tomàs, de Sant Jaume, que ara hi té parada, demà ja us explicaré que he preparat amb les verduretes. Dinar seriós, amanida de patata i xai a la provençal (us poso la foto, per que ha quedat preciós i boníssim). A la tarda, com a la major part del país pluja intensa, llamps i trons, aquí no ha estat especialment forta, ens ha semblat una de tantes turmentes d’estiu, això si el termòmetre ha fet una davallada de 9ºC en poca estona, ¡fantàstic!, he cuinat a la tarda part del dinar de demà i cap el tard han vingut els amics a prendre uns vins, en Joan i la Rosa, en Jordi, en Marc i la Iolanda, hem estat xerrant i rient fins l’hora de sopar i més.
Per sopar m’he declarat en vaga, ja que la nevera estava de gom a gom, he posat totes les restes dels darrers dies a taula: crema de porro i gaspatxo, fideus a la cassola, verdura bullida, embotits, amanida de patata, pels que tenien més gana hi havia bistecs i truites, en fi gana no n’han passat, però he aconseguit buidar una mica la nevera, de postres fruites varies, en especial meló chanteloup i una síndria petita súper gustosa que ens va regalar en Jep al comprar els préssecs el cap de setmana passat. El carajillo i el whisky al Cafè, més xerrera, i a punt per anar a dormir de valent, que caram! que demà és diumenge!.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada