De nou al poble, per regar les plantes en general, no solament les tomaqueres, que no els hi cal massa aigua, que els tomàquets surten aigualits llavors. Però amb els 30,5ºC que marcava el termòmetre, les carabasseres i l’alfàbrega començaven a claudicar. M’he fixat que en els tomàquets cherry de mota nana, ja començaven a veure’s les poncelles i unes quantes, és curiós per què han sortit totes soles aquestes, d’un tomàquet caigut l’any passat. La tomaquera de cor de bou que hem va donar en Pep Salsetes encara està creixen (i força), però hem sembla que és una varietat més tardana, ja va bé, que és això el que cal fer plantar varietats que vinguin escalonades i tenir-ne tot l’estiu i fins i tot la tardor.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
dimarts, 5 de juliol del 2011
Més sobre tomaqueres i sopar tranquil i refinat.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada