Hem començat el matí anant a buscar prunes a casa d’en Salvador, que feia dies que ens insistia i és que la seva prunera ha fet aquest any una superproducció. De compres a Sant Sadurní, verdures i fruites i en tornar cap el Bedorc, hem parat a S. Jaume Ses Oliveres a comprar préssecs a ca la Maria, que feia temps que no hi anàvem. Ja hem quedat que a partir d’ara hi anirem sovint, que tot just ha començat la temporada del préssec i es que jo durant l’any gairebé no tasto la fruita i en canvi a l’estiu, que la fruita és en saó i com aquell que diu la aconsegueixo recent collida i amb tot el seu sabor, m’encanta menjar-ne. A la tarda m'he quedat fregit i he dormit a gust una bona estona.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
dissabte, 9 de juliol del 2011
Fruita de temporada, migdiada i sopar fresc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada