divendres, 1 de juliol de 2011

Per fi divendres, terrassa cervesera i cuina d’aprofitament.

Amb la calor cada dia costa més d’arribar al cap de setmana, per sort els divendres a la tarda la terrassa del Cafè es converteix en el punt de trobada i està a vessar, hi corre airet fresc i les cerveses sembla que s’evaporin.  Hem estat xerrant amb en Salva, la Rosa Mª, en Joan, després han vingut la Iolanda i en Marc, etc, etc. Els temes anaven des de jubilacions fins a directament de política econòmica, puc assegurar que malgrat ser-hi jo en cap moment hem parlat de cuina, ho dic per algunes males llengües...
Per sopar m’he fet un plat ràpid, amb el sobrant de la cassoleta de patates d’ahir, he posat a la cassoleta (ei! l’havia rentada i el contingut estava a la nevera, malpensats)  una mica mes d’oli, concentrat de tomàquet i un grapat de barreja de bolets congelats, uns tombs i la resta de la cassola d’ahir aigua, miso, i uns taquets de bull negre. En bullir, els fideus gruixuts corresponents i a taula, amb un bon espolsat de parmesà.  Per beure una resta de ribera de Duero del diumenge, que havia quedat a la nevera.  I de nou cap al Cafè, que hem quedat amb la colla.