Per sopar m’he fet un plat ràpid, amb el sobrant de la cassoleta de patates d’ahir, he posat a la cassoleta (ei! l’havia rentada i el contingut estava a la nevera, malpensats) una mica mes d’oli, concentrat de tomàquet i un grapat de barreja de bolets congelats, uns tombs i la resta de la cassola d’ahir aigua, miso, i uns taquets de bull negre. En bullir, els fideus gruixuts corresponents i a taula, amb un bon espolsat de parmesà. Per beure una resta de ribera de Duero del diumenge, que havia quedat a la nevera. I de nou cap al Cafè, que hem quedat amb la colla.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
divendres, 1 de juliol del 2011
Per fi divendres, terrassa cervesera i cuina d’aprofitament.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada