Llegeixo a la Fura que han nombrat president de la D.O Penedès a en Josep Maria Albet, un dels pioners dels vins ecològics a casa nostra, felicitats!. En el mateix article, es comenta la seva proposta de crear fins a cinc subdenominacions dintre de la D.O., ¡ja era hora!, una denominació tan amplia com el Penedès, per força ha de presentar una diversitat de vins molt ample i que identificades igual, no son una bona orientació per el consumidor. L’hi desitjo molta sort en la seva gestió, sé que serà encertada, i convé en aquests temps que corren que hi hagin idees atrevides que contrarestin la crisi.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
diumenge, 10 de juliol del 2011
De la D.O. Penedès, dinar de diumenge i sopar al Cafè.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada