dimarts, 29 de novembre del 2011

Reconeixement vinícola, sopar a casa.


La darrera entrada dels amics de 10 sentits, ens explica que els seus darrers vins apareixen en el top 100 dels millors vins de Catalunya, enhorabona!, quan la feina ben feta a més te un reconeixement com aquest, anima a seguir pel camí escollit, endavant!.
Per sopar he preparat una crema de coliflor, he fet sofregir en l’olla ceba i tomàquet, amb ajut d’un raig de brandi català, al final he posat orenga, la coliflor, patata, aigua i sal he deixat bullir un poc més de mitja hora i ho he passat pel pimer amb un raig de llet. A taula ho he servit amb un pols de pebre i un raig d’oli d’oliva cru.  De segon la Tere m’ha fregit un tall de perca del Nil, que he cobert amb un picadillo de ou dur, pebrot de llauna, olives i tonyina en oli (sobrant del farciment d’uns panadons que es va fer ahir l’Arnau) ha quedat be amb això, aquest peix poc refinat.  Una mica de vi del d’ahir i a descansar.  

1 comentari:

Anònim ha dit...

Moltes gràcies pel teu comentari i reconeixement, que en el nostre cas és mutu ja que també és envejable la teva feina comunicant el teu deliri per la cuina i la gastronomia. Brindem pels èxits i molta salut.

10 Sentits