De segon he bullit amb aigua, sal i oli, en una cassola ceba tendre i unes branques de julivert, un cop fetes he posat els talls de bacallà fresc, que havia deixat escórrer amb sal i llimona, uns pocs minuts de cocció i llest. El sopar l’he completat amb uns bocins de formatges i un cabernet-syrah jove, del Pays d’Oc.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
dilluns, 16 de gener del 2012
De nou dilluns, tranquil•litat i un sopar ben casolà.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada