Per sopar hi havia verdura de pèsols i patata bullits amb una ceba, me’n he fet un puré simplement aixafant-los amb una forquilla amb un bon raig d’oli novell del Bedorc, que m’ha servit per acompanyar la resta de la carn d’ahir amb la salsa de ceps, un xic de formatge de Lleó, curat, de postres i el negre del Penedès d’ahir per acompanyar tot plegat. Mentre sopava he estat llegint les receptes del “Més cuinetes” d’en Fermí Puig, que em varen regalar per Reis, i que trobo força interessant, llegir llibres de cuina mentre menjo és una antiga costum, per molt que diguin que no s’ha de llegir mentre es menja, jo penso que és un plaer afegit, que ajuda a la digestió.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
dimarts, 10 de gener del 2012
Volteta pel barri, sopar tot llegint cuina.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada