Un altre dia ben fred, força gel pel matí, entre altres llocs al damunt del cotxe en arribar a Sant Sadurní, no us penseu que m’entretinc a rascar, hi tiro un rajolí d’alcohol i “oli en un llum”. A BCN cap al tard he sortit a donar un tomb pel barri, a veure les rebaixes, he aprofitat per fer parada al local de la Moritz, que segueix força ple, una canyeta de la cervesa que fan al local i una ensaladilla alemanya, per no beure en dejú.
Per sopar hi havia verdura de pèsols i patata bullits amb una ceba, me’n he fet un puré simplement aixafant-los amb una forquilla amb un bon raig d’oli novell del Bedorc, que m’ha servit per acompanyar la resta de la carn d’ahir amb la salsa de ceps, un xic de formatge de Lleó, curat, de postres i el negre del Penedès d’ahir per acompanyar tot plegat. Mentre sopava he estat llegint les receptes del “Més cuinetes” d’en Fermí Puig, que em varen regalar per Reis, i que trobo força interessant, llegir llibres de cuina mentre menjo és una antiga costum, per molt que diguin que no s’ha de llegir mentre es menja, jo penso que és un plaer afegit, que ajuda a la digestió.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada