Al matí en arribar a Sant Sadurní el termòmetre marcava 2º sota zero, una agradable manera de començar la jornada, si voleu. El dia però, ha estat solejat i encara que no hagi pujat gaire la temperatura s’ha pogut suportar, una escudella i carn d’olla per dinar i han ajudat.
Per sopar m’he fet el habitual arròs bullit a la Bedorquina, ja sabeu alls i farigola amb un raig d’oli amb l’aigua, en una olla i en bullir, l’arròs per deixar una sopa caldosa, com que no l’he fet perquè estigues malament de l’estomac, sinó per fer una mica de neteja, m’hi he posat formatge ratllat. De segon com sempre els dilluns, tocava hamburguesa i avui sí que he complicat les coses. De primer l’he deixada ben plana amb ajut de film transparent (menys de mig centímetre), en un extrem he posat una mica de pasta de croqueta i la part blanca d’un all tendre enrossida a la paella amb oli i he enrotllat la carn picada al damunt per deixar un cilindre ben tancat, com una pilota pel brou. L’he daurada en la paella de fregir l’all i ja rosa de totes bandes he afegit la part verda de l’all trinxada, una cullerada de tomàquet concentrat, un pols d’orenga i un bon raig de brandi català, evaporat l’aiguardent he afegit farina i aigua deixant coure uns 20 minuts a foc baix, cap al final he realçat encara amb un altre raig de brandi. La resta del vi de Jumilla i una mandarina de postres per ajudar a pair i demà serà un altre dia (fred, segurament).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada