Després d’un “trou normand” (xupito de calvados begut d’un glop) per ajudar a la digestió, vam atacar les carns: fiambre de llengua de vedella, fred amb maionesa d’alfàbrega i una terrina de llom fumat amb gelatina, amanit amb maionesa de mostassa, per beure entretant cava i un Ull de llebre del Penedès. Per postres una deliciosa mousse de xocolata que havia portat la Laura i que l’hi surt increïblement bona, acompanyada d’un moscatell de Setúbal.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
diumenge, 1 de gener del 2012
Dissabte, fi d’any, un bon sopar i tot això.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada