dissabte, 28 de gener de 2012

Ja ha començat el cap de setmana i promet.

Ahir divendres, no hi va haver manera de connectar-me a Internet, de tota manera no més us podia explicar que em vaig dedicar a fer la pasta de croquetes amb la carn del brou, amb el seu sofregit de ceba, mig en paella mig en la termomix.  En vaig fer unes quantes per sopar la Tere i jo.  Vaig aprofitar per llegir una estona i no anar a dormir massa tard.
  El dissabte ha estat més interessant, hem anat a comprar quatre coses de menjar i he preparat un plat de pasta, amb una recepta Siciliana, que feia temps que volia provar, ha quedat impressionant .  Per una banda es bull bròquil, al dente, amb aigua i sal, tallat a brots petits.  En una cassola amb oli es fregeix all trinxat i s’afegeix el bròquil donant uns tombs, es posa pebre negre i un bon got de vi negre i es deixa fer una estona. Paral·lelament en una paella també amb oli es posen unes anxoves trinxades es donen unes voltes i s’afegeix concentrat de tomàquet uns toms i s’afegeix una mica de farina i unes olives negres, poc després s’afegeix aigua de cocció del bròquil i es deixa coure uns minuts abans d’abocar-ho a la cassola del bròquil.  La pasta bullida a part amb aigua i sal al punt, es barreja amb el preparat i es serveix, amb parmesà (o similar) ratllat, de fet la recepta, que és plat casolà allà a la zona de Caltanissetta a Sicília segurament empra formatges de l’illa.  Cal emprar una pasta curta, per tal d’homogeneïtzar be el plat.
Ara, a la tarda, comença la festa, tenim fira xinesa al Moll de la Fusta i sopar al nostre restaurant predilecte amb menú especial d’any nou xinès, comença l’any del Drac d’aigua.  Més tard us en faré cinc cèntims de tot plegat.