diumenge, 22 de gener de 2012

Ja hem acabat amb el cap de setmana.


El dissabte, va ser un dia força relaxat, al matí varem anar a mercat, a Piera, a comprar verdures ¡ecològiques! i és que ja hi ha un parell de parades que les ofereixen, son verdures de la comarca i els seus productors les porten personalment a vendre, una magnífica iniciativa.  El sopar va ser senzill, verdura bullida, de col i patata i uns bunyols de bacallà, que havia comprat la Teresa al nostre bacallaner de la Boqueria (be, en realitat compra la massa preparada i a casa tan sols cal fregir-la amb ajut d’una cullereta).  Després cap al ball de Festa major, força lluït i distret.  Vaig anar a dormir a més de les tres i no tenia esma de posar-me a escriure.
El diumenge no ha estat tant tranquil , ja que hem estat netejant l’enrenou causat per uns quants ratolins, a les cases de poble, ja se sap.  El dinar com sempre d’aperitiu i arròs a la cassola (amb cap de costella, bolets (congelats) i carxofes) que ha quedat molt gustós.  Per sopar he fet trinxat de col i patata, sense rosta, tan sols amb uns alls laminats i enrossits, amb això i alguns bunyols de bacallà que van sobrar ahir ja he estat apanyat i ara a dormir ràpid, que demà cal tornar a matinar.