Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu.
Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau.
No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
diumenge, 22 de gener del 2012
Ja hem acabat amb el cap de setmana.
El dissabte, va ser un dia força relaxat, al matí varem anar a mercat, a Piera, a comprar verdures ¡ecològiques! i és que ja hi ha un parell de parades que les ofereixen, son verdures de la comarca i els seus productors les porten personalment a vendre, una magnífica iniciativa.El sopar va ser senzill, verdura bullida, de col i patata i uns bunyols de bacallà, que havia comprat la Teresa al nostre bacallaner de la Boqueria (be, en realitat compra la massa preparada i a casa tan sols cal fregir-la amb ajut d’una cullereta).Després cap al ball de Festa major, força lluït i distret.Vaig anar a dormir a més de les tres i no tenia esma de posar-me a escriure.
El diumenge no ha estat tant tranquil , ja que hem estat netejant l’enrenou causat per uns quants ratolins, a les cases de poble, ja se sap. El dinar com sempre d’aperitiu i arròs a la cassola (amb cap de costella, bolets (congelats) i carxofes) que ha quedat molt gustós.Per sopar he fet trinxat de col i patata, sense rosta, tan sols amb uns alls laminats i enrossits, amb això i alguns bunyols de bacallà que van sobrar ahir ja he estat apanyat i ara a dormir ràpid, que demà cal tornar a matinar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada