dijous, 12 de gener de 2012

Els dies passen ràpid, s’acosta el cap de setmana.

Ahir al vespre vaig anar al Pipa Club, que els dimecres hi ha tertúlia, en sortir vaig fer un mos al xiringuito del recó de la plaça Sant Jaume, pernil dolç amb formatge i ceba, panet llarg ben torrat, que va ser el meu sopar, després el repàs habitual, Ginger i Ascensor.  Es clar vaig arribar tard a casa i amb poca cosa a explicar-vos.
Avui ha estat més tranquil i me pogut fer una mica de sopar, una escudella simple amb brou que quedava, tan sols amb arròs i fideus, amb formatge ratllat pel damunt en emplatar. De segon un remenat, sofregint ceba i escalunya amb un xic de vi blanc, en una cassoleta de terrissa, afegint després botifarra negre a daus petits i al final l’ou batut amb pebre negre i crema de llet, ha quedat força apetitós. Demà ja és divendres i la proximitat del cap de setmana dona ànims, sobretot la perspectiva de dormir una mica més.