Per sopar, un xic tard, que vaig passar també per l’Ascensor i l’Antiquari, he preparat una escudella barrejada de lo més clàssic, brou congelat, cansalada, botifarra negre i en bullir l’arròs i els fideus, en estar llesta he afegit uns bocins de bròquil ja cuit que havia fet la Tere per sopar. Las sopa amb el seu parmesà ratllat m’ha semblat deliciosa i l’he arrodonit amb un ull de llebre- cabernet sauvignon de la D.O. Catalunya.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
diumenge, 8 de gener del 2012
Dissabte tranquil, sopar senzill.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada