dissabte, 7 de gener de 2012

Dia de Reis, mig a BCN, mig al poble.



Dia relaxat, per sort la resta de la família tampoc es lleven massa d’hora, repartiment de regalets com cal (la segona entrega de Cuinetes d’en Fermí Puig i un bufador de cuina han estat el regals relacionats amb la teca), entre altres coses.  Dinar de festa un aperitiu amb coses per untar el pa (un gorgonzola de la Rivali impressionant, el paté de sardines...), una mica de las pizzes ràpides (És el darrer invent: la base és pa de pita partit pel mig en horitzontal, al damunt sofregit de tomàquet barrejat amb tonyina de llauna, orenga i farigola, formatge de fondre per sobre i un bon raig d’oli del Bedorc, poca estona de forn i estan realment bones).  El plat fort unes mandonguilles amb arròs bullit i amanida per acompanyar.  De postres el tortell de reis amb les seves sorpreses.  Un xic de migdiada i cap el Bedorc.
Directe al Cafè, on tard o d’hora veus a tothom, ja he quedat amb en Xavi per demà (temes d’oli) i he sopat (és un dir) un entrepà de truita de xoriço, copes per un tubo amb tota la colla i els més resistents, hem acabat a casa en Josep Mª, a fer la última, amb un bon cava, que a més ha estat amanit amb coses per picar.  En definitiva: un dia perfecte.