Dia relaxat, per sort la resta de la família tampoc es lleven massa d’hora, repartiment de regalets com cal (la segona entrega de Cuinetes d’en Fermí Puig i un bufador de cuina han estat el regals relacionats amb la teca), entre altres coses. Dinar de festa un aperitiu amb coses per untar el pa (un gorgonzola de la Rivali impressionant, el paté de sardines...), una mica de las pizzes ràpides (És el darrer invent: la base és pa de pita partit pel mig en horitzontal, al damunt sofregit de tomàquet barrejat amb tonyina de llauna, orenga i farigola, formatge de fondre per sobre i un bon raig d’oli del Bedorc, poca estona de forn i estan realment bones). El plat fort unes mandonguilles amb arròs bullit i amanida per acompanyar. De postres el tortell de reis amb les seves sorpreses. Un xic de migdiada i cap el Bedorc.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
dissabte, 7 de gener del 2012
Dia de Reis, mig a BCN, mig al poble.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada