He fet un sopar gairebé de regim, unes rodanxes fines, com d’embotit, del rostit de vedella d’ahir i una amanida del “mesclum” que es compra la Teresa, això si tot amanit amb la salsa dels calçots que va sobrar, ha quedat be i el vi era un Sangiovese 2008, de la Toscana, realment encisador. Cal explicar que al meu super habitual hi ha en aquests moments una secció de productes europeus que entre moltes altres coses inclou vins i que voleu, hem vaig firar una mica i tinc vins d’arreu per provar (França, Portugal, Bulgaria...) i encara dura la promoció, com que la multinacional que ho porta es madrilenya, dubto que facin el mateix amb vins de Catalunya, que estaria bé.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
dilluns, 7 de març del 2011
Avui a BCN, un poc de barri i sopar lleuger.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada