Com que ahir vaig sortir havent sopat, i amb allò del canvi d’hora, se’m van fer les tantes, m’he llevat força tard, temps just de fer el dinar, l’arròs mar i muntanya simple (desprès us l’explico) i un rotllo menorquí, per aprofitar restes de carn picada que tenia congelats i feien nosa al congelador. Paral·lelament he posat a bullir els cigronets de l’Anoia per la Tastúlia de demà a l’Ateneu.
Per sopar amb poca gana ja que a mes del que he esmentat abans hem fet un bon aperitiu, m’he menjat un plat de l’arròs del migdia, que havia quedat molt bo. Per fer l’arròs he començat fregint en oli a la cassola, un llamàntol trossejat i l’he retirat, després en el mateix oli he fregit dues botifarres, una de bolets i l’altre d’escalivada, un cop tretes he posat el sofregit: ceba, all i nyora tot trinxat finet, quan sequejava he posat un poc de vi ranci i un cop ben caramel·litzat he afegit un brou de marisc concentrat que tenia congelat i aigua, un grapat de pèsols i les botifarres tallades a talls. En arrencar el bull he posat l’arròs i els trossos de llamàntol i a coure el temps just per deixar l’arròs al punt i un poc caldós. M’he acabat l’ampolla de vi hongarès que en ser força afruitat lligava amb la melositat del arròs.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada