Per sopar amb poca gana ja que a mes del que he esmentat abans hem fet un bon aperitiu, m’he menjat un plat de l’arròs del migdia, que havia quedat molt bo. Per fer l’arròs he començat fregint en oli a la cassola, un llamàntol trossejat i l’he retirat, després en el mateix oli he fregit dues botifarres, una de bolets i l’altre d’escalivada, un cop tretes he posat el sofregit: ceba, all i nyora tot trinxat finet, quan sequejava he posat un poc de vi ranci i un cop ben caramel·litzat he afegit un brou de marisc concentrat que tenia congelat i aigua, un grapat de pèsols i les botifarres tallades a talls. En arrencar el bull he posat l’arròs i els trossos de llamàntol i a coure el temps just per deixar l’arròs al punt i un poc caldós. M’he acabat l’ampolla de vi hongarès que en ser força afruitat lligava amb la melositat del arròs.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
diumenge, 27 de març del 2011
Diumenge també de cuina i sopar restes del dinar.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada