El dia ha començat fred, si mes no al poble, on m’he llevat. Però ha acabat força calorós, ens sobrava roba al migdia. Amoïnats com estem tots plegats per la llei antitabac, ara que vaig i vinc del poble, quan soc a BCN, me’n adono de la qualitat del aire i les seves conseqüències als meus pulmons i penso: com ens estant enganyant!.
Be , la cosa ha estat de primera parada al petit bar de vins de la Katering, al costat de la seva formatgeria (la Seu), al carrer Dagueria, una garnatxa ni mes ni menys que de Sevilla, un negre interessant. De seguit al Ginger, amb vist i plau del Truc, el cadell de la Jan i en Pep, on volia fer una tapa i he acabat fent sopar complert: Tàrtar de salmó i alvocat, un clàssic ja, que no em cansa de repetir, i unes mini-hamburgueses amb salsa de formatge i ceba, que eren com un homenatge al estil americà, però amb una qualitat fora de context. He tastat el vi del mes, un cupatge d’Extremadura, que no s’assemblava a res del que he provat a la vida, potser en Parquer el puntuaria. I no n’he tingut prou, cervesa al Ascensor i el darrer xupito al Groucho, que estava força animat
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada