El matí ha estat curt, que varem anar a dormir tard ahir, amb el ball de carnaval, al final fins i tot em vaig disfressar. El dia esplèndid, s’agraïa el solet desprès d’entomar aigua tot el dia ahir. Dinar d’aperitiu, arròs de verdures, amb calamarsets i gambes, xai a la graella, hem dinat al pati amb el dia que feia i ha estat de meravella. A la tarda he parat a Sant Jaume, a l’Escalivada a xerrar una estoneta amb la Jan i en Pep, que eren encara de sobretaula.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
diumenge, 13 de març del 2011
Dia tranquil i de repòs, escudella al vespre.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada