La pluja ens ha acompanyat tot el dia, una pluja immillorable pel camp, fa temps que feia falta. Resulta que avui era sant Medir, sant relacionat amb les faves i del que explica l’Amades em quedo amb la costum de menjar, el dia d’avui, faves amb medalles (es a dir cuinades amb rodanxes fines de botifarra. De botifarra anàvem en Jordi, en Marc i jo, que hem sortit a sopar i com que era Dijous Gras, tocava menjar-ne, no es pot dir que haguem triomfat pel que fa a la botifarra d’ou, que no n’hi havia enlloc (quina pena).
Hem fet el primer mos a La Palma: truita de carxofes i tonyina amb pebrot del piquillo, amb un vi d’Alacant (una mica Parker). Després al Ginger, uns espagueti amb botifarra ibèrica (ara sí), salsa de tomàquet i anís, realment gloriosos, amb el vi del mes, un Ribera de Duero. Ja per tancar al Bidasoa formatges: Idiazabal i Roncal francament bons amb vi de la casa. Com sempre en Jordi ha anat a dormir i en Marc i jo hem fet el carajillo i xupito de nou al Ginger, amb el Truc rosegant com sempre i conversa amb en Ramon (de Mercaders) i en Joaquim, que ho te fàcil, ja que viu a sobre del bar. Avui ens hem portat be i no hem parat al Groucho, que ve el cap de setmana i cal dormir una mica.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada