diumenge, 3 de juliol del 2011

Fira de la diversitat, tomàquet i sopar al bar.


Aquest matí he anat a la fira de la diversitat de Piera, pel que sembla està resultant tot un èxit, tan de paradetes com de públic, en Gus sempre em diu d’anar-hi a posar alguna cosa de cuina i espero complaure’l en la propera edició.  A migdia hem tastat el primer tomàquet del pati,  l’Arnau s’ha ocupat de registrar l’esdeveniment i us poso una selecció de les fotos, darrerament sembla que no tinc ganes d’escriure i poso massa fotos.  El tomàquet tot i ser un híbrid era gustós, el proper any ja miraré de aconseguir de varietats mes bones. Ens ha servit d’aperitiu, junt amb altres coses i de segon hem menjat tortel·loni, que m’han deixat força tip.
Sopar al Cafè, a la terrassa (maleïts mosquits, mosquetes mossegadores i demés), un simple entrepà de llom, que amb la calor tinc més sed que gana, he sopat amb en Jordi i la Silvia, en Manolo i la Alicia, un gelat de xocolata de postres, vi negre ...(avui no dic res) i un carajillet per dormir cofoi.  En fi poca cosa més que demà cal treballar.    










2 comentaris:

La Taula d'en Bernat ha dit...

Uns tomàquets preciosos, segur que estan deliciosos! Jo tinc algunes tomaqueres a l'hort de casa, però fan tomàquets cirerols, molt gustosos per cert!

Salutacions!
Anna

Anònim ha dit...

Segurament son molt més gustosos que aquests hibrids,el proper any aconseguiré planter de Sant Joan, que es d'aquí la zona i es realment exquisit, per cert ¿coneixeu la xarxa de tomàquets que en Pep Salsetes ha creat al Vallès?, comercialitzen planter i tomàquets de varietats locals molt interessants, ja anuciaré al setembre la fira del tomàquet que montan per donar a coneixer el seu producte.
Pere Sans