dimarts, 5 d’abril de 2011

Avui sopar en directe, a casa en Jordi, al Bedorc.

Assistents: en Paco, en Juan Manuel, en David, en Marc, en Josep Mª, en Jordi, i un servidor, acabem de sopar, embotits, pa amb tomàquet, formatge, xocolata del país basc, es un sopar habitual per ells, els dilluns, que el cafè es tancat, avui de forma casual m’han convidat a acompanyar-los.  Fa estona que estem esbrinant si l’ampolla misteriosa de Whisky d’en Jordi, es una gerra de ceràmica negra,  es una marca coneguda o no, els vins han estat força be, una ampolla del negre de l’amiga Pamela, que sempre entra bé, i unes quantes mes d’un “cosechero” de Somontano que entrava amb tota normalitat.  Que mes us puc dir, mai sabrem que hi havia a l’ampolla negre, en Jordi es capaç de deixar-se torturar sense dir-ho, i nosaltres no ho farem.  Ja ho veieu les nits al poble a cops donen força de sí, i es que quan hi ha un lligam d’amistat qualsevol sopar es gloriós.  Haig de dir que em sembla que hem acabat amb les reserves de Oporto i Banyuls d’en Jordi i en Paco ens ha convençut de fer sabó a partir de l’oli d’oliva, be del de fregir peix jo crec que no.  Al final o gairebé, ens hem fet la foto del dia. Ja veieu, a vegades tot es possible.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bé, sembla que ha estat un bon sopar i està clar que heu disfrutat.
Espero que quan comenci a trucar la gent de ciutat per reservar taula al Rest. Casa Jordi de cuina tradicional no s´ompli el poble de cotxes i tinguem que instal•lar semàfors i rotondes, jejeje...
Be, Jordi, et recordo que per aquest dissabte ja tenim taula reservada per “la colla del vi”, el menú ja el tenim clar?, el vi de la casa, el d´elaboració pròpia, jejeje.
Salut i fins dissabte.

Jose

Jordi Romeu ha dit...

Efectivament, dissabte sopar del vi i amb el mateix menú d'ahir:

- Llesques de mantega de blat adobada al forn sobre ceràmica blanca.
- Melmelada crua de pometa de Vilagrassa encapsulada dins la seva pròpia llavor.
- Carpaccio a la sal de cuixa de senglar domat.
- I suc d’arbequina centrifugada en calent i evaporació d’aigua i plàncton al gust.

o sia pa amb tomàquet i pernil amb oli i sal a dojo!
Salut!

Anònim ha dit...

Em sembla molt bé aquest menú degustació de Casa Jordi, arreglat amb aquest vi exquisit fet al Bedorc... ens veiem el dissabte....