He posat a l’olla brou que tenia congelat i en arrencar el bull he afegit un grapat de cigrons i una bona porció de macarrons, en ser cuits, he tirat tot remenant un ou batut amb un raig de llet i una bona porció de formatge ratllat, emmental. A taula una empolsinada de pebre negre recent molt, m’he quedat ben tip, que es plat que fa coixí. He llegit una mica i cap a dormir, que la feina continua i demà cal matinar.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
dimecres, 6 d’abril del 2011
Viatge llarg i sopar a corre-cuita.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada