dimecres, 6 d’abril de 2011

Viatge llarg i sopar a corre-cuita.

Es pot dir que avui m’he passat el dia al cotxe, per raons de feina he tingut que anar fins al país Basc i tornar, es clar he arribat a les 11 de la nit a casa, força cansat, el Cafè ja era tancat per anar-hi a fer un mos i he optat per relaxar-me i menjar quelcom apetitós i obrir-me una ampolla de vi, ha estat un Cabernet del Penedès, cap cosa de l’altre mon, però que passava bé.
He posat a l’olla brou que tenia congelat i en arrencar el bull he afegit un grapat de cigrons i una bona porció de macarrons, en ser cuits, he tirat tot remenant un ou batut amb un raig de llet i una bona porció de formatge ratllat, emmental.  A taula una empolsinada de pebre negre recent molt, m’he quedat ben tip, que es plat que fa coixí.  He llegit una mica i cap a dormir, que la feina continua i demà cal matinar.