Bé, tenia que preparar el cocktail de benvinguda, per la Nit de l’Enologia i això he fet, la base era una barreja a parts iguals de Tarragona Vell i Vermut Negre, amb una mica de melmelada de gingebre, a la copa, tipus flauta, calia posar dos dits de la barreja amb una rodanxa de gingebre i un bocí de pell de taronja. Al moment de servir s’acabava d’omplir la copa amb escumós rosat de Sumoi: es el “Sumoi Cup”. Ha agradat força a tothom, fins i tot m’han dedicat una forta ovació.
El sopar, allargat, ha estat més aviat un exercici de tast de vins, de tots els guardonats i alguns altres, mes de deu vins diferents, que han acompanyat un pica-pica, seguit d’un bacalla amb allioli de codony i potser el mes destacable, les postres, una mousse de farigola amb coulis de xocolata, francament deliciosa. I a dormir, ja força tard, que demà la festa continua.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada