El sopar, allargat, ha estat més aviat un exercici de tast de vins, de tots els guardonats i alguns altres, mes de deu vins diferents, que han acompanyat un pica-pica, seguit d’un bacalla amb allioli de codony i potser el mes destacable, les postres, una mousse de farigola amb coulis de xocolata, francament deliciosa. I a dormir, ja força tard, que demà la festa continua.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
dissabte, 2 d’abril del 2011
Esparrecs de marge, cocktail, vins, tot en un monestir.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada