Dia de cuina, al matí per preparar els macarrons del dinar i unes mandonguilles per la setmana, dinar de família, amb xai de segon plat. A la tarda començar a preparar el sopar, han vingut cap al tard en Marc i la Yolanda, hem fet el tastet de foie, amb el seu Muscadelle, i algunes coses mes, he preparat el plat principal del sopar, unes verdures bullides (mongeta tendre, pastanaga, carbassó i patata) simplement amb aigua i sal, un cop bullides en una safata de forn ruixades amb oli i julivert i cobertes amb formatge: l’escorça de la Torta de la Serena que tenia del darrer katering, tallada a bocins petits i ben escampada pel damunt de les verdures i gratinada al moment de servir, el plat ha resultat excel·lent.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
diumenge, 10 d’abril del 2011
La calor va de valent, però noltros seguim com sempre.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada