Avui tocava fer un pica-pica per a l’empresa que treballo, es tractava d’un tast tècnic, de vins, al que assistia un bon nombre d’enòlegs, i en acabar se’ls obsequiava amb un berenar-sopar, tot en el marc força agradable de l’Osteria Ibai de sant Pere de Ribes, porto ja uns dies treballant, per oferir aquest refrigeri: pernil de aglà (Jabugo), salmó fumat marinat amb salsa romesco, tàrtar de ceps, terrina de foie, que vaig preparar fa uns dies, amb ou filat i torrades amb panses, formatges artesanals, Valdeon (de la part lleonesa dels Picos de Europa), Arzua-Ulloa (de Lugo) i torta de La Serena (Extremadura), acabant amb la contundència del plat calent: una olla aranesa, feta amb totes les regles del art. Cal afegir, que a mes cada producte tenia el seu maridatge vinícola, des de un Chablis amb els formatges, fins a un Muscadelle amb el foie, passant per reserves de Chianti i un excel·lent negre del Languedoc, cal dir que en aquestes ocasions es trien vins de fora, per que ningú pugui sentir-se ofès, ja que els enòlegs assistents elaboren tots ells vins de molta qualitat a casa nostre.
He plegat tard i m’ha anat pels pels de quedar-me sense fer un darrer mos en arribar al poble, que el Cafè tanca molt d’hora, per sort encara he pogut optar a un bikini (fet amb baguette), i un parell de cerveses. Amb un carajillo per rematar-ho, ja he estat a punt per escriure tot això i anar a dormir tot seguit, que de cansat n’estic força i demà cal tornar a la feina habitual.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada