Allà hem tastat un Pinot Noir, excel·lent. La comitiva ha anat cap a Montblanc, a visitar les muralles i demès, jo, que ja les tinc força vistes, m’he quedat fent la cervesseta i llegint el diari, en espera de l’hora de dinar. Hem dinat al Molí de Can Mayol, uns canelons de bolets amb tòfona, botifarra amb mongetes i crema catalana, els vins i caves de la zona, han estat com una mitja dotzena, tots de força qualitat.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
diumenge, 3 d’abril del 2011
Visites varies, un bon dinar i per fi la tranquil•litat del poble.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada