Aquest matí amb l’Associació d’enòlegs hem visitat el monestir de Poblet, no se si les visites habituals funcionen igual, però el primer que ens han mostrat es per on es realitzava antigament l’entrada de raïm i a continuació el celler, cosa que donades les circumstàncies de l’època, es lògic que estigués en lloc fàcilment abastable, per tal de facilitar la feina. Després hem visitat el petit celler elaborador, que hi ha dins el recinte i que verema les vinyes interiors a mes d’altres.
Allà hem tastat un Pinot Noir, excel·lent. La comitiva ha anat cap a Montblanc, a visitar les muralles i demès, jo, que ja les tinc força vistes, m’he quedat fent la cervesseta i llegint el diari, en espera de l’hora de dinar. Hem dinat al Molí de Can Mayol, uns canelons de bolets amb tòfona, botifarra amb mongetes i crema catalana, els vins i caves de la zona, han estat com una mitja dotzena, tots de força qualitat.
De camí cap al poble he recollit la Tere i la Gemma, que pujaven amb tren des de BCN, parada per fer la compra i finalment a casa a preparar el sopar, abans d’anar al Cafè a fer la cervesa de la tarda i xerrar amb els amics, que avui hi eren tots. Per sopar he preparat una crema tot ofegant en l’olla ceba i porro amb oli d’oliva i un raig de vi negre, desprès carabassa a daus i l’aigua corresponent, un bon grapat de llenties, ecològiques, que havia comprat a Montblanc i un polsim de curry.
Ho he deixat a foc baix mentre anava al cafè i en tornar ho he passat pel pimer. De segon truita per les nenes, que la Xao Min, sopava a casa i per la resta uns sipions amb salsa, que he comprat al Cafè, i a veure el Barça, amb una certa tranquil·litat, però el gol de Waka-Waka ens ha deixat d’allò mes bé, que les genialitats sempre triomfen en aquest mon.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada