No m’he llevat massa d’hora, després del sopar d’ahir, però amb temps suficient per fer les compres necessàries, de cara al dinar de divendres. Amb això he passat el matí, he dinat a casa, olla aranesa i mandonguilles (tot descongelat) i m’he quedat com un senyor. A la tarda coure els cigronets de l’Anoia, que vaig posar en remull ahir per l’empedrat de divendres i he fet un pastis de bolets, per una banda he saltejat una barreja de bolets congelada i per altre he preparat el lligam: ous batuts, crema de llet, pa ratllat, sal, pebre negre, conyac tipus francès, ceps (congelats i trinxats) per donar sabor de bolet a la base, ben passat pel pímer . Tot plegat en un motlle allargat i fondo, al bany maria i cuit al forn. Ara ja reposa a la nevera, ho serviré amb una maionesa amb all i julivert.
He anat a sopar al bar, be lo de sopar es cada cop mes simbòlic, una truita de pernil amb un poc de pa amb tomàquet, i gairebé a les fosques, que quan posen la pantalla gran pels partits apaguen les llums, total per veure que el Barça jugava la copa d’un rei (es veu que encara hi ha reis a Europa), per sort l’han guanyada els seus partidaris, be no exactament, hi havia un senyor vestit de groc que es qui ha decidit com havia d’anar la cosa. El vi com sempre impresentable i encara sort que a casa tinc alguna cosa decent per beure i acabaré el dia com cal.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada