Primer dia de vacances, al matí he passat per la Boqueria a comprar el bacallà de Divendres Sant, que demà penso posar a remullar al Bedorc. A la tarda hem anat amb la Gemma a l’escola Victor Català de Barcelona, on es feia un Sant Jordi avançat, l’editorial portava llibres i nosaltres ensenyàvem els nens a fer-se un pa amb oli, sucre i xocolata, amb pa de pagès, oli d’oliva verge, sucre moreno i en lloc de xocolata cacau pur en pols, que espolsàvem per damunt de la llesca preparada, amb ajut d’un saler de cuina. Han berenat així, un bon nombre de nens i nenes, aquest més que tradicional berenar al nostre país. Cal dir que anavem vestits com els dibuixos del Cuina Catalana amb la Quitxalla.
Per sopar he preparat un arròs bullit, sofregint a l’olla, ceba tendre trinxada i ceps(congelats) també trinxats in aromatitzats amb julivert i cebollí. Ben adobat el sofregit he afegit aigua i miso i en arrencar a bullir l’arròs . Ha quedat forca gustosa la sopa i he rematat el sopar amb un ou ferrat, ou ecològic fregit en oli d’oliva del Bedorc, una delícia. Per beure segueixo encara amb el Montferrato de l’altre dia. I a dormir que demà cal anar aviat cap al poble per aprofitar be el dia.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada