dimecres, 13 d’abril de 2011

Canvi de temps i sopar al poble.

El dia ha estat força ennuvolat, per molt que no ha plogut, si mes no on jo era.  La temperatura, per sort també ha baixat, fins als nivells normals en aquesta època de l’any,  a la tarda a casa, la cerveseta i un bon llibre, de temes gastronòmics.  He estat recollint i desant  els estris del darrer katering i així he anat passant fins l’hora de fer el sopar.
He descongelat una porció d’olla aranesa i un poc de brou, amb els líquids separats, he fet bullir un grapat de fideus, que un cop cuits he barrejat amb la resta.  Cal que expliqui que quan cuino olla aranesa per servir a molta gent, no hi poso fideus, com indico a la recepta del Cuina Catalana de Veritat, ja que acabarien estovats i pastosos, doncs en aquestes circumstancies, els temps d’espera son incontrolables.  Be la sopa, feta i menjada ha quedat al punt i he completat el sopar amb un parell de formatges i el vi habitual aquests dies.  Després al Café, una estona amb la Silvia i en Jordi, que com sempre sopaven allà, el carajillo de rigor i ja  veurem que mes cau, de tota manera no vull anar a dormir tard, que demà es el darrer dia de feina abans de vacances i baixo a BCN, o sia que sortiré a celebrar-ho.